Авіакомпанія Ernest з червня відновлює рейс Венеція – Львів

Новини 01 Квітня, 2019 44

Ілюстрація ФБ

Відновлений напрямок буде виконуватися тричі на тиждень – у понеділок, середу та п’ятницю. Польоти починаються з 14 червня та триватимуть впродовж літнього сезону до кінця жовтня.

Про це повідомили у прес-службі аеропорту  «Львів».

Скриншот/Facebook

«У зв’язку з чисельними зверненнями та великими попитом з 14 червня авіакомпанія ERNEST відновлює авіарейси до Венеції! Плануймо свої подорожі в тому числі на вихідні», – прокоментувала новину генеральний директор МА Львів ім. Данила Галицького Тетяна Романовська.

Також авіакомпанія заявила про те, що працює над усуненням основної проблеми, яка супроводжувала її впродовж минулого року, а саме – обмежений парк повітряних суден, що призводило до частих затримок виконання та скасування рейсів.

У кінці минулого року авіакомпанія отримала свій перший A320CEO від Airbus. Це третій Airbus з 20 літаків A320, які поповнять флот ERNEST AIRLINES до 2025 року.

Наступного року італійська лоукост-компанія планує отримати ще п’ять новими A320, і ще чотири – повинні надійти у 2020 році.

Також ERNEST AIRLINES буде першою італійською авіакомпанією, яка отримає A320NEO, що стане частиною флоту в лютому 2020 року.

Довідка. Ernest Airlines є першою італійською лоукост авіакомпанією. Розпочала виконувати рейси у 2017 році. Офіс перевізника розташований у Мілані. На літній сезон 2019 р. авіакомпанія планує здійснювати 23 міжнародні рейси з 9 італійських аеропортів.

 

Коментарі

Позначки: ,