Арахамію цікавить лише піар, – Береза

Новини 05 Травня, 2020 399

Давид Арахамія. Фото: УНІАН

Голову фракції “Слуга народу” Давида Арахамію цікавить лише піар.

Як пише “Четверта студія” з посиланням на “Прямий”, про це на своїй сторінці в Facebook написав народний депутат VIII скликання Борислав Береза.

“Скріни з внутрішнього листування “слуг”. Той випадок, коли цинізм Арахамії зашкалює. На думку Арахамії 100 мінімалок лікарям, в разі хвороби, – це популізм, а 300 – це конструктив! Так, зрозуміло, що його цікавить лише піар. Феєричний негідник. Чекаю від ЮВТ схожий законопроєкт з 500 мінімалками лікарям. Тоді Арахамію розірве”, – йдеться в дописі Берези.

Так Береза прокоментував опубліковану переписку Арахамії в одному з Telegram-каналів “Слуги народу”, де він нагадав, що “Європейська Солідарність” домоглася проведення позачергового засідання Верховної Ради для розгляду, зокрема, розробленого нею законопроєкту про страхування медиків.

Арахамія пише: “…Петя (Петро Порошенко, – ред.) без нас зміг скликати позачергову сесію з законом про коронавірус… Щоб не віддати Петі в руки ініціативу, ми зареєстрували власний законопроєкт… У середу проведемо на комітеті і треба всім бути, щоб не допустити прийняття їхнього закону, приймемо наш і заберемо політичні дивіденди”.

Коментарі

Позначки: , ,