Арахамія бачить три варіанти виходу зі скандалу для Яременка

Новини 31 Жовтня, 2019 204
Арахамія

Арахамія

Голова фракції “Слуга народу” Давид Арахамія вважає, що Богдан Яременко має покинути посаду голови комітету Верховної Ради з зовнішньої політики та міжпарламентської співпраці.

Про це він повідомив журналістам у кулуарах парламенту, повідомляє Liga.net.

Арахамія зазначив, що поки що питання Яременка та його листування не виносився на фракцію, однак він як голова фракції обов’язково це зробить.

Він зазначив, що з ситуації, яка склалася, є три варіанти виходу: Яременко йде з посади голови комітету; виключається з фракції; добровільно відмовляється від мандата.

https://www.youtube.com/watch?v=nzdZCSvc4uo

“Я підтримую, напевно, перший варіант. Це було листування, а не якийсь політичний момент. Тому, я думаю, перший варіант”, – заявив Арахамія.

За його словами, питання про відставку Яременка з посади голови комітету в разі схвалення фракції може бути винесене на розгляд парламенту наступного пленарного тижня.

Передісторія:

  • 30 жовтня фотокореспонденти у Верховній Раді зафіксували, як народний депутат від “Слуги народу” Богдан Яременко під час роботи в сесійній залі домовляється в мережі знайомств про зустріч із жінкою за гроші.
  • Яременко спершу заявив про постановку зі свого боку для “любителів підглядати”, але потім прибрав цей пост і просто вибачився.
  • Одним із аргументів тих, хто обурюється діями Яременка, є те, що він очолює комітет Верховної Ради з питань зовнішньої політики та міжпарламентської співпраці, тож представляє Україну за кордоном.

Коментарі

Позначки: , ,