Антивакцинатори на чолі зі Стахівим увірвалися до приміщення ліцею на Прикарпатті

Новини 09 Листопада, 2021 163

Вимагають поновити на роботі вчительку, яка відмовилася вакцинуватися.

Скандальний львівський активіст та антивакцинатор Остап Стахів разом зі своїми прихильниками увірвався до Єзупільського ліцею на Прикарпатті, тим самим зірвав навчальний процес.

Про це пише місцеве видання Кurs, передає Четверта студія.

Антивакцинатори увірвалися у ліцей без масок. Вони вимагали поновити на посаді вчительку початкових класів Галину Бусько, яка відмовилася вакцинуватися від COVID-19. А, відтак директор видав наказ про її відсторонення від роботи.

За словами самої вчительки, вона не згідна вакцинуватися, бо вакцинуватись чи не вакцинуватися – це її воля.

“Які я вважала за потрібне прививки, я зробила. Це є медичне дослідження, і я не хочу робити на собі експеримент”, – додала Бусько.

Як розповів голова громади Ігор Лукашевич, у школі працює 61 людина. З них лише Галина Бусько відмовилася вакцинуватися чи робити ПЛР-тести, щоб продовжувати працювати.

Водночас, коли голова громади попросив Стахіва і його однодумців вдягнути маски, ті огризалися: “Застав мене вдіти маску. Ти хто?… Геноцидник!.. Ти щось заплутався…”.

Довелося викликати поліцію. Коли ж до ліцею прибули правоохоронці, провокатори вимагали у них поновити Бусько на роботі. Вони також погрожували поліції “народним затриманням” та вимагали припинити відеозйомку. Хоча при цьому самі вели пряму трансляцію у соцмрежах. Водночас сам Стахів назвав вакцинацію “евтаназією та клеймом звіра” і закликав її саботувати.

Коментарі

Позначки: , ,