Антикризова стратегія Зеленського існує тільки на папері, – Южаніна

Новини 14 Травня, 2020 248
Ніна Южаніна

Ніна Южаніна

Уряд Зеленського не має плану антикризових заходів і не вніс від початку епідемії жодного законопроекту на підтримку підприємців Усі антикризові закони запропоновані депутатами, зокрема фракцією «Європейська Солідарність.

Про це сказала народний депутат фракції «Європейська Солідарність» Ніна Южаніна під час брифінгу, пише Четверта студія.

«Щодо дій уряду, які нібито надають можливість жити країні впродовж цих двох місяців. Вибачте, але жодної ініціативи досі не було. Ухвалені закони, які зараз працюють, 533, 540 і той, який сьогодні ми будемо розглядати- це все зміни, які запропоновані депутатами, які запропоновані нашою фракцією і ми є активними учасниками розробки цих законопроектів. Скажу більше – сьогодні ми будемо розглядати зміни до законопроектів, тих двох, тому що вже добіг кінця термін дії їх норм для того, щоб і громадяни України і певна категорія бізнесу могли якось протриматися і в подальшому, до виходу хоча б на певний рівень економіки», – сказала Южаніна.

Вона зазначила, що депутати від «Європейської Солідарності» подали поправки, які не тільки продовжать терміни дії норм раніше ухвалених законів, але і створять нові умови для того, щоб відреагувати на запит суспільства.

«Протягом двох місяців, спілкуючись із дрібним і малим бізнесом, ми чуємо від них запит на більші речі. Це якраз ті 2 млн людей, які собі створили робочі місця і в яких немає запасів оборотних коштів для того, щоб, вийшовши із карантину, придбати хоча б товари, з якими вони здійснюють свою діяльність. Те, що говорив прем’єр про те, що нібито в Уряду є плани антикризових заходів, виходить, що це тільки на папері. Це те, з чим люди незнайомі. Тому слід звернути увагу на те, як відбуваються і подаються справжні зміни, які дозволять бізнесу утримуватися і рухатися далі», – зауважила депутат.

Коментарі

Позначки: , ,