Антон Геращенко просить Ірину Геращенко “не розгойдувати човен”

Новини 19 Березня, 2022 809

Фото УНІАН

Радник міністра МВС Антон Геращенко просить нардепку Ірину Геращенко “не розгойдувати човен”.

Як пише Четверта студія, про це Геращенко Антон написав у Фейсбуці.

“Моє звернення до народного депутата Ірини Геращенко!

В страшні часи ординської навали Путіна не час розгойдувати човен!

Зараз ми всі повинні об’єднатись навколо захисту Національного суверенітету та Державності.

Бо Україна в нас одна!

Я, Антон Геращенко, звертаюсь до народного депутата Ірини Геращенко.

У Вас і Вашої партії немає морального права критикувати владу зараз.

Нагадаю про те, як лідер Вашої партії, коли став Президентом, обіцяв закінчити АТО за лічені години.

Про те, як лідер Вашої партії, в лютому 2014 року обрав шлях не тотального спротиву, а шлях Мінських угод, які як зашморг затягувались на шиї України всі ці 8 років.

Про те, як Ваша партія обрала лозунг «Армія, Мова, Віра», але за 5 років при владі в країні так і не було побудовано жодного заводу по виробництву набоїв, снарядів та мін.

Зараз є дві України – та, яка була до 24 лютого і та Україна, яка постала після російської навали.

Та Нова Україна, яка забула про чвари, суперечки та політичну боротьбу і б’ється з ворогом, незалежно від віри, мови, статі та соціального статусу.

Після нашоі спільної Перемоги будемо розбиратись – що і як було не так.

Ірино, попереду, на жаль, буде ще багато крові, поту і сліз.

Ти добре знаєш, що зараз кожне слово спрямоване на критику, розбрат і ворожнечу ослаблює спротив, а значить посилює ворога.

А натяки і заяви про зраду, про те що нібито готується здача крани – це взагалі ніж у спину нашим Захисникам!

Опозиції зараз не треба думати про рейтинги.

Треба бути обережними в словах, а свою критику і ненавість спрямовувати не на владу, а на агресора, який нівечить нашу рідну Землю.

Ми все одно переможемо Путіна і виженемо його орди з України.

Ірино, не розгойдуйте човен!

Допомагайте боронити країну або йдіть у небуття!”, – йдеться у повідомленні.

Очевидно, це відповідь Геращенко на її ранковий пост сьогодні:

“Я дозволила собі цей пост після заяв Банкової про те, що в усьому винно НАТО і євроатлантичний курс України.

ЧОМУ?

Це питання розриває мене вже 24 день на шмаття.

Чому? Коли РФ заявила про визнання так званих лднр в адміністративних межах областей і неминучисть російської агресії і війни на цих територіях стала очевидна навіть горобцям, українська влада нічого не зробила для евакуації бодай дітей з Маріуполя і Волновахи?

Чому ? За день до початку війни найвище керівництво країни, секретар РНБО і міністри заспокоювали депутатів ВР , що ситуація контрольована, а в порядку денному стояли закони про гральний бізнес, а не про армію? Я ніколи не забуду ці снісходітєльні усмішки в мою сторону на прямі запитання про близькість війни в кабінеті голови ВР. Такі напищені, важні можновладці там сиділи, в них все було під контролем.

Чому ? Орки без проблем взяли Мелітополь, бо там не встигли навіть сформувати сили тероборони, в людей не було зброї, а закон про тероборону парламент прийняв буквально за кілька годин до війни?

Чому? Коли наші західні партнери 4 місяці кричали, що Україні , українській державності загрожує смертельна небезпека, 7 млн біженців і сотні тисяч загиблих, ми проводили День єдності, а не Місячник укріплення української армії . Як цей день єдності допоміг багатостраждальному Маріуполю, найукраїнськішому з усіх міст?

Чому ? Коли ми кричали про додаткові 50 млрд для армії, на нас накидалися боти і посіпаки Банкової, що ми піаримося на армії? А зараз , коли країна горить, таки знайшли 67?

Чому ? Ми зараз не знаємо де наш уряд? І яке право вони мають ховатися на Західній Україні, коли Україна горить?

Де міністр ветеранів? Де міністр економіки? Де міністр охорони здоров’я? Де міністр освіти? Вони в окупаціі ? Де наш воєнний уряд, який має пахати як українська армія- на передовій, а не комфортно пересиджувати десь?

З якого бункера проводяться всі ці урядові брифінги? Вони колись виповзають на вулицю? Вони були хоч на одній евакуації?

Чому? Коли готується здача країни, то починається вона з пошука ворога, і на цей раз ворогом знову обрано Порошенка, який вчергове піариться, розшукуючи по всьому світу якісь броніки і зброю. І НАТО, хоч НАТО зараз надає Україні зброю, техніку і приймає наших жінок і дітей, які встигли вирватися з « контрольованої ситуації»?

Чому за ці питання , які розривають на шмаття мільойни українців, мене зараз звинуватять, як я смію їх задавати? І більше ніколи не включать в телевізійний загальноукраїнський марафон влади, де все під контролем.

Чому геройством вважається рішення декого з влади просто залишиться в Києві? Тому, що їх дуже мало?

Герої – це Маріуполь. Непідготовлений до війни, ле героїчно протистоїть ворогу 36 бригада і Маріуполь.

Герої – це українська Армія і тероборона, яка часто без достатньої зброї і обладнання зараз тримає наше беззахисне небо. Бо гроші , які мали піти на ППО, пішли на дороги.
Я не розколюю країну, я просто дивлюся фото Маріуполя і читаю останню сводку новин.

Чому? Негайна перебудова економіки на рейки війни і посилення управління країною, створення Ставки Верховного головнокомандуючого не з лизоблюдів, а професійних і фахових людей, набагато більше спрацює на нашу єдність, ніж мовчазне те, що розриває нас на шмаття, бо ж ніззя навіть в думках задавати собі ці питання.

В Києві. Скучила за годиною запитань до уряду.

Коментарі

Позначки: , ,