Андрій Ярмоленко – про збірну України при новому тренері: Атмосфера хороша, як і завжди

Новини 07 Вересня, 2021 615

Андрій Ярмоленко - про збірну України при новому тренері: Атмосфера хороша, як і завжди

Влітку у збірної України змінився тренер. Жовто-синіх очолив Олександр Петраков

Цього літа у збірної України по футболу змінився головний тренер. Місце Андрія Шевченка зайняв Олександр Петраков.

Про це висловився капітан збірної України Андрій Ярмоленко, пише Четверта студія.

Так, Ярмоленко розповів, що атмосфера у збірній України хороша, як і завжди. А також відмітив, що в команді не може бути поганої атмосфери, так як гравці розуміють, куди приїжджають. «Ніхто в національній збірній не ображається, всі хлопці тримаються разом – ті, хто грає або менше грає», заявляє Ярмоленко. Також відомий футболіст підкреслив, що в колишнього тренера, Андрія Миколайовича, були одні вимоги, а у нового, Олександра Васильовича – інші. І зазначив те, що до нових правил та вимог треба звикнути.

Минулого літа під керівництвом Андрія Шевченка збірна України дійшла до чвертьфіналу чемпіонату Європи. В 1/8 фіналу українці обіграли збірну Швеції з рахунками 2:1 в овертаймі.

На сьогодні ж, під новим керівництвом, збірна України посідає третє місце у своїй групі у відбіркових матчах до Чемпіонату світу – 2022. Національна команда зіграла вже шість матчів і кожен з них завершився нічиєю. Шанс посісти друге місце все ще є, але для цього українцям потрібно вибороти перемогу у трьох наступних матчах, звичайно є мають велике значення й результати суперників у групі. Переглянути прогнози на всі матчі кваліфікаційного відбору до Чемпіонату світу – 2022 можна тут.

Коментарі

Позначки: