Активістки Femen влаштували черговий “голий” протест під адміністрацією президента

Новини 21 Листопада, 2017 385

Активістки Femen Фото: Страна.uа

На вулиці Банковій біля кордону силовиків на підході до Адміністрації президента дві активістки повністю оголили верх. На їх тілах були написані гасла в стилі “очікування – реальність”.

Активістки Femen неподалік від будівлі адміністрації президента в Києві влаштували акцію протесту, приурочену до Дня гідності та свободи”, інформує  “Страна.uа”.

Активістки Femen
Фото: Страна.uа

На тілі однієї жінки написано “Dream 2013 – Free”, а в іншої – “Real 2017 – Roshen”. Таким чином Femen звинувачує президента Петра Порошенка у “зливі” результатів Евромайдана, який не приніс народу України обіцяної свободи, натомість бізнес-успіхи президента пішли вгору.

Активістки Femen
Фото: Страна.uа

“Єдиним досягненням Революції Гідності стало казкове збагачення шоколадного президента Порошенко і його кліки, – йдеться в заяві Femen з приводу нової акції. – Наснагу свободою змінилося апатією народу і олігархічної контрреволюцією. Народ в лайні, влада в шоколаді. Femen закликає врятувати досягнення Революції Гідності, відправивши негідників на смітник історії”. Акція тривала не більше хвилини, дівчат дуже швидко затримали силовики.

Коментарі

Позначки: , ,