Активістів і волонтерів цькують ті, хто був проти Революції Гідності, – Михайло Бондар

Новини 15 Червня, 2020 220
Михайло Бондар

Михайло Бондар

Під час акції біля приміщення суду, де відбувається розгляд справи Сергія Стерненка, колишні беркутівці затримували активістів.

Про це повідомив народний депутат фракції «Європейська Солідарність» Михайло Бондар в коментарі журналістам після сутичок біля приміщення суду, де розглядається справа Сергія Стерненко.

«Затриманням активістів займався колишній «Беркут». Знімав це все медведчуківський канал. Тобто люди, які були проти Революції Гідності, хто підтримують цькування активістів, волонтерів, атовців. Тому ми бачили, що ця картина якраз погоджується проросійськими каналами. А виконується вся ця роль колишнім «Беркутом», який, не ховаючтсь, ходить у своїх шевронах та виконує всю брудну роботу, яку виконував під час Майдану», – сказав політик.

«Роман Лозинський з фракції «Голос» – у нього було порвана футболка. Йому запропонували проїхати у райвідділ, щоб оформити заяву. Ми пробували, щоб він зайшов у автозак і їхав разом із затриманими хлопцями, але йому правоохоронці відмовили і провели його у інший автомобіль. Його також повезли у райвідділ поліції для оформлення», – додав він.

Народний депутат наголосив, що реакція суспільства у такій ситуації є дуже важливою.

«Але найголовніше я скажу, що коли влада бачить, що суспільство небайдуже і встає на супротив, вони завжди вдаються до різних методів. Ви знаєте, що сьогодні мали відбутися, і по Яні Дугарь слухання, і по Андрію Антоненку, і якраз відбуваються по Сергію. Їм потрібно було спровокувати суспільство. По Яні і Андрію щось не вдалося, не підвезли документи в суд. Напевно, їм потрібно було спровокувати тут сутички, що вони і зробили», – зауважив політик.

Коментарі

Позначки: , ,