Аеропорт Одеси три дні шантажував злодій у законі (ВІДЕО)

Новини 08 Січня, 2021 5 555

У 2018 році "злодію в законі" Горадзе винесли заочний вирок в Грузії © Думская

«Лавасогли Батумський» з’їв паспорт, погрожував порізати собі вени аби тільки тільки залишитися в Україні

«Лавасогли Батумський» з’їв паспорт, погрожував порізати собі вени аби тільки залишитися в Україні. Три дні бичував в аеропорту Одеси, але потім все ж таки на приватному літаку, який за ним прислали його друзі, вилетів до Чорногорії.

Як пише «Четверта студія», про це написав на своїй сторінці у ФБ ректор Одеського державного університету внутрішніх справ В’ячеслав Аброськін.

«Остання спроба 3 січня 2021 року потрапити до України з Мінська «злодія в законі Лавасогли Батумського» демонструє, що, не дивлячись на прийнятий закон в 2020 році, який був зобов’язаний посилити боротьбу саме з цією категорією злочинців, вони продовжують шукати лазівки задля отримання громадянства нашої країни, посвідки на тимчасове проживання. Намагаються будь-якими незаконними шляхами проникнути на територію нашої країни. Це свідчить тільки про те, що цей закон ще, на жаль, не запрацював.

В Грузію бажаючих з кола «злодіїв» чомусь поїхати нема вже багато років, нема бажаючих попросити політичного притулку в РФ та США.

В нас ці «товариші» жують паспорти в аеропортах тільки б залишитися в нашій країні. «Злодій в законі» Нодар Руставський просить політичного притулку, бо він, як виявляється, є волонтером. «Лавасогли Батумський» з’їв паспорт, погрожував порізати себе вени лише би тільки залишитися в Україні. Три дні бичував в аеропорту Одеси, але потім все ж таки на приватному літаку, який за ним прислали його друзі, вилетів до Чорногорії.

На моє особисте переконання, ми повинні зробити так, щоб ці «товариші», які тут знаходяться, бігли з країни, як чорт від ладану, а ті, хто планує ще приїхати і попросити політичного притулку, повинні назавжди запам’ятати – їх викинуть геть, як сміття»,- зазначається у дописі.

«Злодій в законі» Лавасогли Батумський застряг в Одеському аеропорту. В Україну «авторитет» прилетів з Білорусі та оперативно «втратив» документи.

Як пише “Четверта студія» з посиланням на ZN.UA, у 2018 році “злодію в законі” Горадзе винесли заочний вирок в Грузії. “Злодій в законі” Міндія Горадзе, відомий в кримінальних колах як Лавасогли Батумський, прибув до України рейсом з Білорусі в неділю, 3 січня. Однак пройти прикордонний контроль «авторитету» не вдалося: його затримали при спробі скористатися паспортом на ім’я іншої людини.

Відразу ж після цього Горадзе «втратив» документ і влаштував скандал, погрожуючи перерізати собі вени: хтось передав йому піцу з лезом всередині.

Депортувати «злодія в законі» в Білорусь не вдалося, так як командир екіпажу білоруського літака відмовився брати його, пославшись на відсутність паспорта і зворотного квитка.

До Туреччини, де у Горадзе оформлено посвідку на проживання, СБУ відправити його не змогла все з тієї ж причини відсутності паспорта.

Таким чином, «злодій в законі» «застряг» в аеропорту, поки правоохоронці шукають вихід з ситуації, що склалася.

«Думська» називає Лавасогли Батумського одним з найвпливовіших «злодіїв» Одеси. У листопаді минулого року його ставленик на ім’я Давид став «смотрящим» за СІЗО і колоніями міста.

У 2018 році грузинський суд заочно засудив Міндію Горадзе до 12 років позбавлення волі за перебування в статусі «злодія в законі» рекет і перешкоджання журналістській діяльності. У тому ж році Горадзе заарештували в Туреччині за незаконне зберігання зброї. У 2020 році «злодія» екстрадували в Білорусь, де його затримали за запитом Грузії. Однак йому вдалося вийти на свободу, роздобути підроблені документи і вилетіти в Україну.

Довідково. БИЧ, -а, ч. 1. крим., жрм. Волоцюга. Від англ. beach mariner — біч, моряк, списаний із судна. Кримін.- особа без постійного місця проживання.

 

Остання спроба 3 січня 2021 року потрапити до України з Мінська «злодія в законі Лавасогли Батумського» демонструє,…

Опубликовано Вячеславом Аброськиным Четверг, 7 января 2021 г.

 

 

Коментарі

Позначки: , , , , , , , , , ,