Аеропорт “Львів” визначили резервним на час заборони польотів

Новини 24 Березня, 2020 437

Аеропорт "Львів" імені Данила Галицького

Якщо “Бориспіль” не зможе приймати літаки, вони прямуватимуть до Львова

Кабінет міністрів визначив Міжнародний аеропорт “Львів” імені Данила Галицького” як резервний у разі неможливості прийняття та відправлення повітряних суден у “Міжнародному аеропорту “Бориспіль”. Про це йдеться в постанові Кабінету міністрів від 23 березня 2020 р. № 228. Про це пише РБК.

Згідно з постановою, забороняється з 12 год. 00 хв. 24 березня 2020 р. до 3 квітня 2020 року прийняття та відправлення повітряних суден, що виконують пасажирські перевезення осіб, які здійснюють подорож з туристичною метою.

Також заборонено прийняття та відправлення повітряних суден, що виконують пасажирські перевезення, крім перевезень, які здійснюються через державне підприємство “Міжнародний аеропорт “Бориспіль”, або у разі неможливості прийняття та відправлення повітряних у “Борисполі” – через аеропорт “Львів”.

“У разі необхідності задоволення державних потреб прийняття та відправлення повітряних суден, що виконують пасажирські перевезення, здійснюється за погодженням з відповідним міністерством”, – йдеться в документі.

Коментарі

Позначки: ,