Аеропорт «Львів» прийняв перший рейс компанії Wizz Air з Братислави

Новини 31 Жовтня, 2018 114

Фото: Максим Лічнов

Рейс став вже восьмим напрямком, який перевізник виконує з летовища у Львові

На перон Міжнародного аеропорту «Львів» ім. Данила Галицького 30 жовтня прибув перший рейс нового напрямку від авіакомпанії Wizz Air  з Братислави.

Як повідомляє Департамент дорожнього господарства, транспорту та зв’язку Львівської ОДА, цей рейс став вже восьмим напрямком, який перевізник виконує з  летовища у Львові. Зі столиці Словаччини до міста Лева прибуло 146 пасажирів, а на відліт відправились – 142.

«Повернувшись у середині 2017 році з рейсами у Вроцлав та Берлін, Wizz Air  за півтора року додав ще чотири напрямки (Дортмунд, Гданськ, Катовіце та Лондон-Лутон). Вчора авіакомпанія почала польоти у Вільнюс, а сьогодні вже у Братиславу.
Та і на цьому Wizz Air  не має наміру зупинятися і до кінця року, а саме 14 грудня, відкриє напрямок у Франкфурт-Хан, а з березня 2019 року – у столицю Данії Копенгаген. Анонсовані рейси виведуть Wizz Air  у абсолютні лідери за кількістю напрямків з/до аеропорту «Львів» – з березня наступного року авіакомпанія буде виконувати польоти у 10 напрямках, у шість країн Європи», – зазначається у повідомленні.

 

Коментарі

Позначки: , ,