Аеропорт «Львів» долучиться до флешмобу в пам’ять про загиблих героїв

Новини 19 Січня, 2020 2 667

День пам'яті захисників Донецького аеропорту (колаж: РБК-Україна)

Акції в День пам’яті захисників Донецького аеропорту пройдуть у 8 обласних центрах

День пам’яті захисників Донецького аеропорту відзначають 20 січня і його метою є вшанування подвигу героїв, які самовіддано і мужньо захищали Донецький аеропорт у 2014-2015 роках. В аеропорту “Бориспіль” і ще в 8 обласних центрах України відбудеться “акція пам’яті”.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на РБК-Україна, в аеропорту “Бориспіль” 20 січня відбудеться тематичне художнє дійство за участю Національного президентського оркестру і хору Ансамблю пісні й танцю Збройних Сил України. Заходи пройдуть в терміналі “D”, на третьому поверсі.

“Особливе місце у заході буде відведено композиції, яка буде виконуватися на унікальному музичному інструменті — “Дзвони війни”, виготовленому у 2016 році з гільз 152-мм артилерійських снарядів”, — йдеться в повідомленні Міністерства оборони України.

«Також 20 січня 2020 відбудеться всеукраїнська акція в аеропортах та інших місцях масового скупчення людей у восьми обласних центрах: Вінниця, Дніпро, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Львів, Одеса, Харків, Чернігів», – зазначається у повідомленні.

Коментарі

Позначки: ,