Адвокат Януковича Бабіков призначений у ДБР незаконно: опубліковано докази

Новини 22 Січня, 2020 232
Віктор Янукович

Віктор Янукович

Адвокат Януковича Олександр Бабіков знав про те, що стане заступником Державного бюро розслідувань ще до оголошення конкурсу.

Про це повідомила народний депутат з фракції “Голосу” Олександра Устінова на своїй сторінці у Facebook, пише “Четверта студія” з посиланням на “Прямий”.

Вона також опублікувала документи, які підтверджують порушення при призначенні Бабікова у ДБР.

“Перший документ – це офіційний витяг по адвокату Бабікову, в якому написано, що він припинив свою адвокатську діяльність 28 грудня. От тільки незадачка – документ – витяг з сайту ДБР про оголошення конкурсу датований 29 грудня”, – написала депутат.

“Тобто Бабіков припинив свою адвокатську діяльність ще до того, як конкурс був взагалі оголошений, хоча по закону “Про адвокатуру та адвокатську діяльність” мав би це зробити у 3-денний термін після вступу на посаду. Але як бачите, був такий впевнений, що ще до конкурсу відмовився від своєі роботи і адвокатськоі діяльності! Мабуть чисто «випадково», з надією на майбутнє
І нехай після цього нам знову розказують, що конкурс за 3 дні в новорічні свята був проведений не під адвоката Януковича”, – продовжила Устінова.

“І вуаля третє фото – брехня ДБР,керівництво якого почало робити вигляд, що конкурс оголосили саме 28 грудня а не 29, хоча це суперечить їх же офіційному документу”, – підсумувала політик.

Коментарі

Позначки: ,