Адмінресурс: білборди «Слуги народу» клеїли за допомогою автомобіля ДСНС (ВІДЕО, ФОТО)

Новини 21 Серпня, 2020 651

Фото: nikvesti

У селищі Казанка Миколаївської області зафіксували факт поклейки білбордів з рекламою політсили «Слуга народу» за допомогою пожежного автомобіля.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на nikvesti, про це  повідомив свідок інциденту.

Судячи з фотографії і відео, для поклейки  був використаний спецавтомобіль з автодрабиною 17 державної пожежно-рятувальної частини, яка базується в смт Казанка.

При цьому поклейкою білбордів  з рекламою команди СН «Зе! Місцеві» займалися люди в цивільному одязі.

Відзначимо, що передвиборча гонка офіційно стартує 5 вересня – за 50 днів до голосування.

21 серпня Миколаївську область має відвідати президент Володимир Зеленський. Під час візиту планується представлення команди «Слуги народу», яка братиме участь в місцевих виборах.

Раніше повідомлялося, що в Очакові напередодні візиту Зеленського зробили дорогу на спуску в військовий порт, яку мер Бичков обіцяв закінчити навесні.

Нагадаємо, що напередодні парламентських виборів 2019 громадянська мережа «Опора» викрила кандидата в народні депутати від партії «Слуга народу» по 127 округу Олександра Пасічного у використанні свого службового становища для ведення агітації під час Кубка вуличного футболу, який проходив за підтримки Федерації футболу в Миколаївській області, яку той очолює.

Перед президентськими виборами Комітет виборців України закликав кандидата в президенти Володимира Зеленського оплатити трансляцію фільму «Слуга народу 3» з виборчого фонду, оскільки розцінює показ стрічки як передвиборчу агітацію на його користь.

Коментарі

Позначки: , , ,