Адамик назвав виділені смуги для громадського транспорту у Львові авантюрою

Новини 13 Травня, 2020 1 362
Адамик назвав виділені смуги для громадського транспорту у Львові авантюрою. Фото: відкриті джерела.

Фото ілюстративне з відкритих джерел

Керівник фракції БПП “Солідарність” у Львівській міській раді Петро Адамик назвав виділені смуги для громадського транспорту авантюрою.

Як повідомляє “Четверта студія”, про це депутат написав у Фейсбуці.

“Про авантюру з роздільними смугами у Львові. Останніх кілька днів я отримую десятки дзвінків, смс-ок і повідомлень в приват. Мені пишуть: «що це ви там, депутати, собі дозоляєте? Через вас все місто стоїть в корках!» «Щоб проїхати по Городоцькій чи Липинського треба майже годину стояти в корках!». Як ви зрозуміли, мова йде про виділені смуги для громадського транспорту на проспекті Чорновола та вулиці Липинського”, – заначив Адамик.

Він також додав, що після карантину, коли відновиться графік громадського транспорту у Львові буде ще більше заторів.

“Так от, щоб не відповідати десятки разів, пишу тут: депутати Львівської міської ради не мають жодного стосунку до цього рішення! Користуючись (чи прикриваючись? ) карантином, міські «урбаністи», зібрані під крилом міської влади, провели ще один експеримент над львів’янами. На мою думку – абсолютно провальний

Це зараз, під час карантину, коли понад 40% містян працюють вдома, коли немає студентів по головних вулицях міста величезні корки. А що буде коли місто повернеться до повноцінного життя? Тоді корки починатимуться на околицях Львова, а ближче до центру все стоятиме нерухомо”, – думає Петро Адамик.

Логіка ініціаторів цієї “авантюри! в тому, щоб змусити львів’ян пересісти на громадський транспорт.

“Логіка ініціаторів цієї авантюри в тому, щоб змусити львів’ян пересісти на громадський транспорт. Але роблять вони це так, як робили комуністи в минулому столітті: вони створюють нестерпні умови для власників авто замість того, щоб зробити громадський транспорт придатним для нормального, комфортного користування.

Це непродуманий, популістичний і авантюрний крок! Ми обов’язково піднімемо це питання на найближчій сесії міської ради. Якщо ініціатори не запропонують адекватного виправлення цих проблем, яке вже спричинило це рішення, будемо вимагати відмінити його”, – переконаний керівник фракції БПП “Солідарність” у Львівській міськраді.

Коментарі

Позначки: , ,