А Зеленський купив білет на Монатіка і шаурму: соцмережі про квартиру дружині загиблого шахтаря від “Прямого”

Новини 03 Червня, 2019 234
Телеканал "Прямий" купив квартиру родині загиблого шахтаря

Телеканал "Прямий" купив квартиру родині загиблого шахтаря

Користувачі соціальних мереж з захватом відреагували на купівлю телеканалом “Прямий” квартири вдові загиблого червоноградського шахтаря Михайла Павлика.

У соцмережах зазначають, що президент України, який сам заговорив купити житло родині загиблого шахтаря, чомусь замість цього пішов зі своїм оточенням на концерт популярного співака Монатіка у Києві.

Сьогодні, 3 червня, телеканал “Прямий” придбав квартиру родині загиблого шахтаря Михайла Павлика. Дружина та троє дітей житимуть у власній квартирі, в будинку, де вони раніше винаймали помешкання.

Нагадаємо, що в ніч на 29 травня на шахті “Лісова” ДП “Львіввугілля” у селі Сілець Сокальського району Львівської області стався обвал породи, загинуло двоє гірників — Михайло Турко та Михайло Павлик. У 48-річного Михайла Павлика залишилося дружина та троє дітей – два хлопці 16 та 15 років і 8-річна донька.

Трикімнатна квартира площею 72 кв. м знаходиться в місті Червоноград на вулиці Сокальська, 28.

Ввечері 29 травня президент України Володимир Зеленський прибув на зустріч з родинами загиблих. Він звернув увагу на те, що родинам загиблих шахтарів потрібно надати належну допомогу.

Зокрема глава держави звернувся до журналістки “Прямого” Ольги Зеліско зі словами (мовою оригіналу): “Тому, що ви канал “Прямий” ви можете допомогти. Давайте з вами зараз купимо квартиру, давайте “Прямой” канал, ми з вами пообіцяємо і разом з вами… Я куплю квартіру, що ви мєнє тут інтерв’ю вєдьотє?”.

Станом на 3 червня інформації про те, що родина шахтаря отримала житло від Володимира Зеленського немає. Також жодних звернень на адресу “Прямого” щодо придбання житла від глави держави не надходило.

Коментарі

Позначки: