43-річного крутелика із Києва таки судитимуть за резонансну ДТП поблизу курорту на Львівщині

Новини 30 Січня, 2024 914

Внаслідок зіткнення водій зустрічного авто та двоє його пасажирів загинули на місці, ще один пасажир помер в лікарні

Резонансне ДТП на Дрогобиччині: четверо загиблих та троє травмованих

За процесуального керівництва прокурорів Львівської обласної прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт стосовно 43-річного чоловіка за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом в стані наркотичного сп’яніння (ч. 4 ст. 286-1 КК України).

Про це пише Четверта студія з посиланням на Львівську обласну прокуратуру.

Зранку 15 жовтня на автодорозі «Трускавець-Львів» сталась ДТП, у результаті якої загинуло четверо людей, ще троє травмовано.

Слідством встановлено, що киянин, водій Toyota Land Cruiser, в стані наркотичного сп’яніння, виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся із зустрічним авто Volkswagen Caddy, за кермом якого перебував мешканець міста Рава-Руська.

Внаслідок зіткнення водій зустрічного авто та двоє його пасажирів загинули на місці, ще один пасажир помер в лікарні. Ще троє людей – один пасажир Toyota та двоє Volkswagen отримали різної тяжкості тілесні ушкодження.

Наразі обвинувачений перебуває під вартою.

Досудове розслідування здійснювали слідчі Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Коментарі

Позначки: , , ,