40 великих автобусів зі Львова безкоштовно вивозять людей до кордону

Новини 06 Березня, 2022 885
Вокзал у Львові зустрічає переселенців. Фото: Суспільне

Вокзал у Львові зустрічає переселенців. Фото: Суспільне

У Львівській міськраді закликали водіїв не паркуватися поблизу залізничного вокзалу

Не паркувати свої автівки на вулицях Чернівецькій та Городоцькій поблизу приміського вокзалу у Львові — з таким проханням звернулася міська рада до жителів міста.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу ЛМР.

Авто, які все ж стоятимуть на цих локаціях, — евакуйовуватимуть, оскільки вони перешкоджають руху автобусів, що вивозять вимушено переселених людей із залізничного вокзалу.

Як йдеться у дописі, щодня міські автобусні перевізники евакуйовують тисячі громадян з інших регіонів. 40 великих автобусів безкоштовно вивозять людей до кордону.

“Проте через хаотичне паркування на вулиці Городоцькій (у районі приміського вокзалу) унеможливлюється рух автобусів, створюються затримки. Люди, виснажені багатоденним перебуванням у дорозі, змушені витрачати свій час у заторах”, — пишуть на сайті міськради.

Впродовж ночі комунальники разом з поліцейськими евакуйовували 37 автомобілів, що були припарковані з порушенням та перешкоджали дорожньому руху, однак частину автівок власники встигли забрати, повідомив директор департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури Львівської міськради Олег Забарило. Тому керівник департаменту закликав водіїв паркуватися таким чином, щоб не ускладнювати рух.

Коментарі

Позначки: ,