34-річний мешканець Новояворівська розповсюджував наркотики (ФОТО)

Новини 16 Червня, 2022 152

Поліцейські затримали мешканця Новояворівська за підозрою у розповсюдженні наркотиків та психотропів

34-річного зловмисника, причетного до розповсюдження «амфетаміну» та «марихуани», викрили оперативники кримінальної поліції спільно з слідчими та співробітниками інших підрозділів Яворівського районного відділу поліції.

Після проведення комплексу оперативних заходів правоохоронці затримали зловмисника в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України у Новояворівську, де він проживав у орендованій квартирі. Невдовзі суд обере затриманому запобіжний захід.

Під час санкціонованого обшуку у помещканні правоохоронці виявили та вилучили згортки та зіп-пакети з речовиною, ззовні схожою на «амфетамін», згортки з речовиною рослинного походження, ззовні схожою на «марихуану», електронні ваги, зіп-пакети, грошові кошти, виручені від незаконної діяльності, а також інші речові докази. Усе вилучене скеровано на експертне дослідження.

Встановлено, що зловмисник розповсюджував наркотики та психотропи на території району.

Слідчі повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч.1 та ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, що загрожує підозрюваному – позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.

Крім того, під час санкціонованого обшуку правоохоронці виявили у помешканні, в якому проживав зловмисник, близько 300 набоїв до стрілецької зброї різного калібру. Вилучені боєприпаси скеровані на експертне дослідження.

Досудове розслідування триває.

Коментарі

Позначки: