32-річний мешканець Івано-Франківщини у Львові пограбував пенсіонерів

Новини 08 Вересня, 2023 186

суд

Тепер його судитимуть

За процесуального керівництва Франківської окружної прокуратури міста Львова скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 32-річного мешканця Івано-Франківщини. Йому інкримінують вчинення грабежу (ч. 4 ст. 186 КК України).

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу прокуратури Львівської області.

Розслідуванням встановлено, що у Львові обвинувачений під приводом потенційного орендаря прийшов на огляд квартири до подружжя пенсіонерів. В ході спілкування з потерпілими, чоловік попросив у останніх розміняти гроші, на що ті погодилися. Пенсіонери підійшли до розкладного столу, де зберігали усі свої заощадження та відкрили верхню кришку, щоб дістати гроші.

Таким чином фігурант побачив, де пенсіонери зберігають свої кошти.

Коли потерпілі вийшли на мить з кімнати, він одразу ж почав викрадати зі сховку заощадження. Пенсіонер, повернувшись назад в кімнату, почав робити зауваження. Однак чоловік штовхнув його на диван та продовжив своє грабування. Зокрема, він викрав понад 400 тис грн та втік з місця події.

Наразі обвинувачений перебуває під вартою.

Досудове розслідування здійснювали слідчі Львівського районного управління поліції №2 Головного управління поліції

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Коментарі

Позначки: , ,