27 жовтня в Галицькому суді Львова відбудеться розгляд справи Звіробій та Федини

Новини 24 Жовтня, 2020 793

Софія Федина і Маруся Звіробій у львівській кав’ярні під час онлайн-стріму/Главком

Галицький суд Львова призначив підготовче засідання у кримінальному провадженні за обвинуваченням волонтера Марусі Звіробій (Олени Біленької) і народного депутата від «Європейської солідарності» Софії Федини за ч.2 ст. 28 ч.1 ст.346 КК України («Погроза або насильство щодо державного діяча»). Засідання відбудеться 27 жовтня 2020 року  о 10 годині 30 хвилин в приміщенні Галицького суду Львова на вул. Чоловського, 2. 

Як пише “Четверта студія”, про засідання суду 27 жовтня нагадала у дописі на своїй сторінці у ФБ Маруся Звіробій.

«Нагадую, 27 жовтня в Галицькому суді міста Львова на 10:30 зелена жаба хоче засудити мене за стрім в інтернеті. Я вважаю, це непорозуміння… оця зелена жаба на посаді президента це непорозуміння! Тому я йому не стрімом, а наживо поясню, де його місце, наркомана обдовбаного. Вспомню йому все, і Ріфа, і Журавля, і хамство в Золотому. Стрім, до речі, теж буде, бо особисто з’явитись воно засцить. Я ще за твою горлянку потримаюсь пдр», – написала на своїй сторінці у ФБ Маруся Звіробій.

Як повідомлялося, Галицький районний суд Львова призначив підготовче засідання у кримінальному провадженні за обвинуваченням волонтера Марусі Звіробій (Олени Біленької) і народного депутата від «Європейської солідарності» Софії Федини за ч.2 ст. 28 ч.1 ст.346 КК України («Погроза або насильство щодо державного діяча»).

Засідання відбудеться 27 жовтня 2020 року  о 10 годині 30 хвилин в приміщенні Галицького районного суду Львова на вул. Чоловського, 2.

Потерпілим у справі проходить президент України Володимир Зеленський.

Санкція ч.1 ст.346 КК України передбачає максимальне покарання – до п’яти років позбавлення волі.

Як відомо, 26 жовтня 2019 року волонтерка Маруся Звіробій і народний депутат Софія Федина, перебуваючи у львівській кав’ярні «На бамбетлі», вели онлайн-трансляцію, в якій негативно висловилися на адресу президента Володимира Зеленського.

Коментарі

Позначки: , ,