24 канал Садового увійде до медіахолдингу Зеленського, – ЗМІ

Новини 02 Грудня, 2021 1 434

24 канал Садового увійде до медіахолдингу Зеленського

Команда Зеленського хоче створити медіахолдинг із телеканалів “Дом”, “Рада” та “24 канал”

Команда президента України Володимира Зеленського зацікавлена у створенні медіахолдингу, до якого б увійшли державні телеканали “Дом” і “Рада”, а також приватний “24 канал”.

Про це із посиланням на джерела серед народних депутатів поінформував 30 листопада “Телеграф”, пише Четверта студія.

За даними видання, метою появи такого медіаресурсу є посилення інформаційного супроводу діяльності монобільшості у Верховній Раді – фракції “Слуга народу”.

“За задумом команди президента, телеканал “Рада” має стати повноцінним телеканалом новин, на кшталт закритих NewsOne і “112 Україна”. У несесійні тижні там планують робити ток-шоу, включення та повноцінне мовлення, як у інших каналів. Для цього планують залучати продакшн із боку”, – сказав один зі співрозмовників “Телеграфа”.

У телеканала “Дом” для серйозного охоплення глядачів не вистачає покриття – його транслюють переважно на окуповані території.

Інший співрозмовник зазначив, що консультує владу щодо цього питання медіаменеджер Олексій Семенов, який створював телеканали NewsOne, “112 Україна” та “Прямий”.

За даними видання, “24 канал”, який пов’язують із мером Львова Андрієм Садовим, до такого холдингу може увійти неформально.

Спікер Верховної Ради Руслан Стефанчук повідомив “Телеграфу”, що на телеканал “Рада” “справді чекає масштабна реорганізація” і цим займається перший віцеспікер парламенту, колишній голова партії “Слуга народу” Олександр Корнієнко.

Те, що відбувається, видання пов’язує з декларованою Зеленським боротьбою з олігархами.

Коментарі

Позначки: ,