23-річний мешканець Стрия зберігав наркотики

Новини 03 Вересня, 2023 360

Через чат-боти Telegram він отримував так звані «мега-клади» з розфасованими забороненими речовинами

Через чат-боти Telegram він отримував так звані «мега-клади» з розфасованими забороненими речовинами

Прокурорами Стрийської окружної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 23-річного місцевого жителя. Йому інкримінують незаконне придбання, зберігання та перевезення з метою збуту психотропної речовини, особливо небезпечної психотропної речовини у великих розмірах та особливо небезпечного наркотичного засобу, а також незаконне придбання, зберігання та перевезення без мети збуту психотропних речовин (ч. 2 ст. 307, ч. 1 ст. 309 КК України).

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу прокуратури Львівської області.

Встановлено, що у Стрию обвинувачений незаконно зберігав при собі з метою збуту наркотики – Амфетамін, PVP, МДМА та Канабіс. Через чат-боти Telegram він отримував так звані «мега-клади» з розфасованими забороненими речовинами.

Правоохоронцями вилучено розфасовані особливо небезпечні психотропні речовини.

Наразі обвинувачений знаходиться під вартою.

Досудове розслідування здійснювали слідчі відділу поліції Стрийського районного управління поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Коментарі

Позначки: ,