2020 рік стане роком великої ідентифікації українців, – Дроздов

Новини 12 Січня, 2020 3 115
Остап Дроздов

Остап Дроздов

За 14 тисяч загиблих українців під час війни на Сході України з Росією не кожен готовий гризти горло. Про це заявив журналіст Остап Дроздов у телепрограмі “DROZDOV Прямим текстом”, пише Четверта студія.

“Так, ми за територією – друга країна у Європі, але це друга за площею пігмейська країна. 10% території уже зараз під Росією і за 14 тисяч загиблих українців ніхто не кожен хоче гризти горло”, – переконаний журналіст.

Дроздов також додав, що все населення України тримається на десятку тисяч активних громадян, які у всіх сферах рухають країну.

“Людей війни сотня тисяч набереться і все. І питання решти… Хто ці решта, як назвати людей, які просто хочуть перебути свій час, просто хочуть перебути свої 20-ті роки, не розуміючи, у який час вони живуть. Це болото, чи це “зелебобіки”, чи ліниві без ідентичності люди. Це велика інтрига власне двадцятого року, як вони себе проявлять”, – наголосив журналіст.

Телеведучий розповів, що українці живуть у “додатку Росії”.

“От така колоніальна залежність від Російської Федерації, від Росії, від “Раші”, від “маскальні” – вона дуже гарно проглядається на початку січня. Ти включаєш усі телевізори і розумієш, що ти живеш у додатку Росії. Вони за кордоном зрозуміли, що невійськові методи набагато ефективніші.  Не треба захоплювати цю країну, якщо болото “зелибобіків”, у кількості декілька мільйонів, є просто ніяким. Населення України є просто ніяким”, – сказав Дроздов.

Остап Дроздов також переконаний, що 2020 рік буде роком великої переклички на предмет притомності українців.

“Уявіть собі, якби нас було 40 мільйонів гордих з хребтом, які перегризуть горло. Уявіть, щоб це було у центрі Європи – один з найбільших та найсильніших народів. А зараз, якщо назбирати притомних людей – у нас вийде, максимум, як на Литву, чи Естонію. У нас в Україні ніби маленька Чехія по кількості притомних, активних українських людей. Двадцятий рік буде роком великої переклички на предмет притомності українців та заохоченням входити в український, а не в російський світ”, – додав журналіст.

Коментарі

Позначки: , , ,