200 працівників «Львівелектротрансу» підвищили знання з домедичної допомоги (ФОТО)

Новини 23 Грудня, 2020 148
Фото: Львівелектротранс

Фото: Львівелектротранс

Ще 200 працівників «Львівелектротрансу» підвищили знання з домедичної допомоги, завдяки співпраці з Мальтійською Службою Допомоги

Сьогодні, 23 грудня, представники Мальтійської Служби Допомоги України передали ЛКП «Львівелектротранс» комплект засобів медичного захисту для працівників підприємства в рамках реалізації проєкту «Підтримка anty COVID19 заходів у 4 областях України». Також в межах цього проєкту, упродовж серпня – грудня, 200 працівників підприємства безкоштовно навчалися надавати домедичну допомогу.

Про це повідомляє прес-служба ЛКП «Львівелектротранс», пише “Четверта студія”.

Від усього колективу директор ЛКП «Львівелектротранс» Андрій Свищо подякував заступниці директора Мальтійської Служби Допомоги у Львові Марії Панчак, за здобуті знання та навички, які є дуже корисними в роботі для кожного працівника.

«Ми щиро вдячні як за методичну, так практичну допомогу. Обіцяємо використати засоби індивідуального захисту за належністю», – сказав Андрій Свищо.

Зазначимо, що у 2020 році завдяки співпраці ЛКП «Львівелектротранс» з  Мальтійською Службою Допомоги України, а також Львівським обласним центром екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, загалом понад 400 працівників ЛКП «Львівелектротранс» підвищили свої знання з домедичної допомоги. Усі навчання та майстер-класи відбувалися з дотриманням карантинних обмежень.

 

 

Коментарі

Позначки: ,