У Гарнізонному храмі Львова лунатиме японська музика

Новини 30 Травня, 2018 188

У рамках 37 Міжнародного фестивалю сучасного музичного мистецтва «Віртуози» у Гарнізонному храмі святих верховних апостолів Петра і Павла звучатиме класична музика.

Про це інформує прес-служба ЛМР.

У стінах храму свій талант продемонструють міжнародні колективи музикантів: японські співаки-солісти, хор «Japan Singers», Галицький камерний хор зі Львова, Академічний камерний оркестр «Віртуози Львова» та японський диригент Шюнґо Моріяма.

Програма українсько-японського проекту «An die Freude», що відбудеться в передостанній день «Віртуозів», охоплює відомі номери з опер Джузеппе Верді, Каміля Сен-Санса, Ґеорґа Фрідріха Генделя, Жоржа Бізе та інших.

На завершення концерту прозвучить відома багатьом «Ода до Радості» із 9-ї Симфонії Людвіґа ван Бетховена.

Концерт відбудеться 9 червня о 20.00 год.

Детальну програму фестивалю можна переглянути за посиланням.

Довідково: 18 травня у Львові стартував 37-й Міжнародний фестиваль музичного мистецтва “Віртуози”. Протягом трьох тижнів музиканти з понад 10 країн зіграють 21 концерт.

Фестиваль збере у насиченій програмі відомих українських митців та іноземних гостей.

На фестиваль завітають музиканти, диригенти й композитори з багатьох країн світу: Австрії, Бельгії, Німеччини, Ізраїлю, Франції, Японії, Великої Британії, США, Туреччини, Польщі, Швейцарії, Нідерландів та Австралії.

Коментарі

Позначки: , , ,