14 перельотів до Коломойського та неотримання 4 повісток в армію: Медведєв про питання, які міг би поставити Порошенко Зеленському

Новини 15 Квітня, 2019 172

Десять пунктів справжньої президентської програми Зеленського. Фото: відкриті джерела.

Чинний президент України Петро Порошенко міг би запитати Володимира Зеленського про долю Приватбанку та 14 перельотів Зеленського в Женеву і Тель-Авів до Ігоря Коломойського.

Про це розповів речник виборчого штабу Петра Порошенка Олег Медведєв, пише Прямий.

“У Порошенка могли б знайтись аналогічного калібру питання до Володимира Зеленського. напевно, Порошенко хотів би спитати Зеленського про долю Приватбанка і про ставлення Володимира Зеленського на вимоги скасувати націоналізацію Приватбанку та повернути його в приватну власність та про наслідки такого рішення для клієнтів банку, співпраці України з МВФ. Порошенко хотів би, напевно, хотів би спитати Зеленського про його 14 перельотів в Женеву та Тель-Авів до Ігоря Валерійовича. Порошенко хотів би спитати Зеленського про 41 млн доларів, які з Приватбанку перекочували на рахунки “95 кварталу”. Напевно, як верховний головнокомандувач, Порошенко хотів би спитати Володимира Зеленського як претендента на посаду верховного головнокомандувача, чому він свого часу не отримав чотири повістки під час хвиль мобілізації, які відбувалися в 2014-15 роках”, – наголосив Медведєв.

Разом з тим на думку Медведєва, така дискусія є неправильною.

“Суспільство хоче не копирсання в минулому кандидатів, не зведення рахунків, не з’ясуввання стосунків, а змістовної дискусії кандидатів про майбутнє України”, – переконаний він.

Коментарі

Позначки: ,