10 тисяч українців прийшли під Печерський суд підтримати Порошенка (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Новини 01 Липня, 2020 7 632

Тисячі людей приїхали до Києва підтримати Порошенка. Фото: "Четверта студія".

Близько 10 тисяч людей з усіх регіонів України вийшли під стіни Печерського суду, щоб підтримати п’ятого Президента, лідера партії «Європейська Солідарність» Петра Порошенка.

Про це пише “Четверта студія” з посиланням на прес-службу політсили.

Акція протесту почалася ще під стінами ДБР. Петро Порошенко очолив колону активістів, які пішли середмістям Києва до Печерського суду.

Перед початком засідання суду Петро Порошенко заявив, що переслідування за діяльність, спрямовану на зміцнення обороноздатності держави та захист України від російської агресії – це реалізація кремлівського сценарію. Він також наголосив, що не дозволить здати національні інтереси України.

«Ключова позиція – нам не байдуже. Тут немає людей, яким «какая разница». Ми всі українці, незалежно від того якої національності, бо наше серце болить за подальшу долю України. Вони сподівалися, що у нас опустяться руки, що ми втомилися, що ми вже ніколи не виведемо на вулиці людей. Але ми їм точно не здамо Україну. Їхній план був віддати «п’ятій колоні» Кремля в оренду правоохоронні органи, прокуратуру, силовиків і в такий спосіб знищити Україну, поставити її на коліна. Їхній план – «пов’язати» волонтерів, добровольців. Почали з Софії Федини, почали з Марусі Звіробій, почали з наших хлопців і дівчат, звинувативши їх у вбивстві Шеремета, почали з Тані Чорновол, почали з тих, хто боронив Україну всі 5 років», – наголосив Порошенко.

 

 

Коментарі

Позначки: , , ,