1 грудня українці вийдуть на Майдан у Києві

Новини 24 Листопада, 2021 319
1 грудня українці вийдуть на Майдан у Києві

1 грудня українці вийдуть на Майдан у Києві

Рух Опору Капітуляції закликає всі державницькі сили скоординувати дії для захисту суверенітету України та нейтралізації російської агентури у владі

Українці вийдуть на Майдан Незалежності у Києві 1 грудня.

Як пише “Четверта студія”, про це повідомляє Рух Опору Капітуляції.

“З кожним днем збільшується ймовірність розгортання нового етапу російської агресії проти України, яка може відбутися як у формі прямого військового вторгнення, так і на дипломатичному фронті, до чого нашу владу активно схиляє ворог, застосовуючи різні методи впливу.

Між тим, в найвищому політичному керівництві країни перебувають як відверті російські агенти впливу, так і ті, хто сприяє проросійському реваншу: Єрмак, Татаров, Демченко, Смірнов, Шурма. Зрив операції “Авеню” та цинічна брехня влади цьому лише підтвердили цей факт. Також очевидно, що головний лобіст капітуляції Андрій Єрмак має аномальний вплив на Президента України.

Підривна діяльність і сам факт перебування на високих посадах агентів впливу Кремля ставить під загрозу безпеку та суверенітет держави. Особливо гостро постає це питання напередодні можливого широкомасштабного вторгнення Росії”, – йдеться у дописі.

21 листопада під час акції присвяченої Революції Гідності громадськість висунула вимогу до Зеленського: до 1 грудня звільнити Єрмака. Такий вчинок міг би частково зняти суспільну напругу у непростий час.

За цих умов Рух Опору Капітуляції закликає всі державницькі сили згуртуватися для порятунку держави і разом 1 грудня дати відсіч російській агентурі.

“Тому ми звертаємося до парламентської та позапарламентської опозиції, до партій, організацій та рухів з пропозицією розпочати консультації для формування спільного плану дій та переліку вимог. Ми повинні змусити владу робити реальні кроки для захисту суверенітету і першим таким кроком є нейтралізація російської агентури на Банковій. Наша мета не дестабілізація, як каже агентура ворога, а зміцнення національної безпеки. Продумані та злагоджені дії українських сил дозволять стабілізувати Україну, очистити її від злочинців та виступити єдиним фронтом, щоб зустріти агресора, як це належить українцям”, – йдеться у заяві.

Запрошуємо всі патріотичні сили до діалогу та проведення спільних консультацій. Для зв’язку пропонуємо звертатися за адресою: rok.org.ua@gmail.com

Коментарі

Позначки: , ,