Галерея

Віктор Винник і МЕРІ запрошують на концерт-презентацію нового альбому у Львові

Альбом про наше життя та любов до нього. В останній день осені-2023, 30 листопада, Віктор Винник і МЕРІ презентують у Львові свій сьомий студійний альбом “Жити, щоб пам’ятати”. Концерт-презентація відбудеться у Будинку офіцерів.

Початок о 18:00, повідомили організатори VINIL concert agency.

На початку літа 2023-го відбувся реліз сьомого за ліком студійного альбому Віктора Винника і МЕРІ «Жити, щоб пам’ятати». Нагадаємо, попередній альбом команди побачив світ у квітні 2022-го і називався «Так, я з України». 

Віктор Винник говорить про нову роботу так: «На перший погляд, може здатись, що альбом про війну, і це не дивно, враховуючи час, у якому ми живемо. Але це не так. На воєнну тематику там всього одна пісня. Я хотів зробити альбом про життя. Тому там присутня і лірика, і романтика, і навіть балканські ритми. Бо зараз ми б’ємось саме за життя в усіх розуміннях цього слова, а отже, і музики «про життя» треба багато…»

30 листопада почути усі пісні альбому наживо зможуть львів’яни. Львів стане другим містом після Києва, у якому відбудеться презентація альбому. Фронтмен гурту Віктор Винник зазначає, що ця подія буде особливою, адже її програма не лише міститиме нові пісні, а й також всіма улюблені хіти. Крім того, відбудеться вона у Будинку Офіцерів. На цій локації Віктор Винник і МЕРІ виступлять вперше. 

Будинок офіцерів у Львові має невеликий зал, тож музиканти очікують побачити на концерті суто “своїх” людей та “свою” публіку. “Такі концерти для артиста є значно відповідальнішими, адже там не буде випадкових людей, там буде публіка, яка знає, куди вона прийшла, і для чого. Тобто це не буде надто сумний чи серйозний концерт. Альбом “Жити, щоб пам’ятати” насамперед про життя, відповідно ми й будемо старатися наповнити його тим самим життям!” – зазначає Віктор Винник.

30 листопада / 18:00 – Будинок офіцерів у Львові (вул. Театральна 22)

Квитки доступні за посиланням.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Садовий планує взяти позику на 840 мільйонів гривень для переробки сміття

На сайті Львівської міськради підготували та оприлюднили проєкт ухвали про здійснення запозичення до бюджету Львівської…

49 хв. тому

У Львові просять встановити пам’ятник Шухевичу

Військові звернулись до Садового

1 годину тому

У Львові депутати стали на захист академії сухопутних військ

Звернулись всі разом, щоб ми не плутали інцидент між двома фізичними особами, який відбувався, слідча…

2 години тому

Водій маршрутки у Львові розпилив газовий балончик у обличчя чоловіку

Залізничний районний суд визнав винним водія Львівського комунального підприємства АТП-1 в умисному тілесному ушкодженні

5 години тому