Звідки на косу впало стільки вічнозелених?!

05 Травня, 2020 762

Українським медикам потрібна допомога. Юліє Володимирівно, український народ чекає! Вперед!

Юрій Кенцало

Поки люди бідкаються, а влада розводить руками, найзубожіліша пенсіонерка України втратила свій статус. Про що це я? Одна з найстаріших політикинь українського народу, жінка, у якої варто повчитись як правильно стогнати (про бідність!) акторам з німецьких фільмів для дорослих – о-фі-ці-й-но стала доларовою мільйонеркою. Так-так, мова про Юлію Володимирівну Тимошенко.

Ця блідоволоса жінка без особистого житла та автомобіля задекларувала близько 150 мільйонів гривень, чим позбавила свою декларацію, а, можливо, й гаманець цноти. Звідки на косу впало стільки вічнозелених?! Як до глибини душі переконує лідерка “Батьківщини”, автопортрети Франкліна вона отримала при досудовому врегулюванні у США. Нібито, не відомо з якої хол’ри, маловідомі американські фірми “Reid”, “Collins”, “Tsai LLP” вирішили надати Володимирівній “морально”, ЗЕлено-доларову компенсацію за політичні репресії…

Хто і коли віз Тимошенко в “товарняках” у далеку Америку – залишається такою ж загадкою як зникла русява коса…

Що ж можна зробити майже з 55 тисячами 100 доларових купюр? Високі підбори за 60 тисяч гривень. Або черговий укол “гіалурону”?!

Ні! Зубожілому народу та медикам без захисту влади на тлі епідемії потрібна допомога. Ваші мільйони, ЮВ, це – 31 тисяча мінімальних заробитніх плат українців, 13 мільйонів хлібин, 296 тисяч захисних костюмів для медиків чи 10 мільйонів масок.

Юліє Володимирівно, український народ чекає! Вперед!

Коментарі