Токсичні російські серіали – це і є путінська зброя гібридної війни

29 Червня, 2020 248
Голова Львівського обласного відділення Всеукраїнського об’єднання ветеранів Степан Трохимчук. Фото ЗІК

Голова Львівського обласного відділення Всеукраїнського об’єднання ветеранів Степан Трохимчук. Фото ЗІК

Попередня наша українська влада допустилася фатальної помилки, дозволивши підривну діяльність антиукраїнських олігархічних ЗМІ, які її і повалили. Ці ворожі ЗМІ діяли за рецептом міністра пропаганди Третього рейху Ріббентропа, який закликав: «Дайте мені у руки ЗМІ і я з будь-якого народу зроблю стадо баранів!».

Нація була дезорієнтована, частково зомбована, критично налаштована проти своєї влади, яка ж нею була на демократичних виборах обрана. Зараз антиукраїнські електронні ЗМІ більш як на три четверті належать олігархам, які вороже налаштовані проти українства.

Вони систематично будоражать суспільство, пропагують ідеї русскаво міра, підривають національну єдність, послаблюють Українську державу політично, економічно і мілітарно. Цьому на жаль сприяє і нефахова охлократична зелена влада.

На ворожих зомбоящиках  цілодобово крутять радянські фільми і новоспечені російські серіали, де проповідують російську ідеологію і спосіб життя, російську мову і звичаї, середньовічний російський домострой. Деякі телестудії, зокрема каналу «Україна», умудрилися знімати свої мильні опери за зразком російських.

Їх ставлять російські режисери за сценаріями, написаними російськими авторами, з російськими акторами у головних ролях. З українського там найчастіше мелькають автомобілі з українськими номерними знаками. Там зовсім не видно України і українців, там «русскій дух і Русю пахнет». Якщо й показують українців, то якимись розбишаками, недоумкуватими, підлими і зрадливими.

Такими мильними операми ці ЗМІ налаштовують українського глядача на російський лад, призвичаюють до російської мови, яка так бадьоро звучить, а українські титри мало хто читає, хіба що глухий! Навязується думка, що в Україні дуже мало є українського, що це фактично Новоросія, що українцям потрібна не «Червона рута», а «Шумєл камиш».

В умовах доленосної національно-визвольної війни української нації проти московського агресора злочином є домінування ворожих українству телеканалів, як і радіоканалів та друкованих ЗМІ. Це внутрішній путінський фронт проти українства, це ідеологічна п’ята колона, троянський кінь, якого ми пустили у свою хату! Ветерани Львівщини дуже тим занепокоєні всім цим  і питають наших політичних і духовних лідерів, коли ж ми наведемо лад у своєму домі, очистимо його від цього смердючого гною, побудуємо українську Україну на зразок всіх незалежних держав Європи?

 Степан Трохимчук, професор, Голова ЛОВ ВОВ

Коментарі