Голова Львівського відділення всеукраїнського об’єднання ветеранів назвав головне кредо зеленої влади

Новини 22 Липня, 2021 305
Голова Львівського обласного відділення Всеукраїнського об’єднання ветеранів Степан Трохимчук. Фото ЗІК

Голова Львівського обласного відділення Всеукраїнського об’єднання ветеранів Степан Трохимчук. Фото ЗІК

Зелена влада намагається перетворити більшість українців, найбідніших і затурканих, у таке бидло, яке крім рабства у чужинців нічого іншого не захоче

У результаті зомбування українського суспільства інформаційними військами Путіна і внутрішніми ворогами з оточення олігархів на виборах 2019 року перемогу отримали політичні аматори, які сформували сьогоднішню нестійку і недієву владу. Наша молода Українська Держава опинилася на краю прірви.

Про це у своєму блозі на сайті ІВ Четверта студія пише професор Степан Трохимчук, голова Львівського відділення Всеукраїнського об’єднання ветеранів.

“Ситуацію ускладнює національно-визвольна війна проти путінського агресора, невдачі у боротьбі з ковідною пандемією, економічний спад і різке погіршення соціально-економічного становища більшості населення країни.

Зелена влада не справляється з своїми повноваженнями, але для свого збереження формує стратегію і тактику, яка є смертельною загрозою для української нації. Протистояти цьому здатна лише консолідація і єдність всіх патріотичних сил навколо національної ідеї, яку так ретельно підривають наші воріженьки.

Основою цієї ворожої політики є старий як світ є лозунг «Поділяй і володій», який ніколи не підводив окупантів і загарбників. Так діяли царська влада, Ленін і Сталін, Хрущов і Брежнєв, так діяв Єльцин і Путін. Їх завданням завжди було обезглавити українську націю, знищити або асимілювати освічену еліту, посварити між собою різні соціальні верстви та регіони. Це розуміли  і так діяли наші сусіди, під владою яких опинялися окремі українські землі. Яскравим прикладом є заява одного з керівників польської Армії Крайової в 1945 році на Холмщині, який у зверненні до своїх вояків подякував товаришу Сталіну за те, що він знищив українську еліту, завдяки цьому ми «з бидлом швидко справимося самі».

Тому слуги Коломойського постійно і вперто, майже зразу ж після Революції Гідності, почали смертельну війну з лідерами українських національно-патріотичних сил, залучаючи до цього всі ворожі нам сили як у країні, так і за кордоном. Така шалена атака на українство з боку Сталіна була у 30-их роках, з боку Хрущова і Брежнєва у 60-80 роках. Основною мішенню обрали Петра Порошенка як лідера і виразника інтересів української нації, який практично врятував державу і націю від путінської агресії і зараз захищає її інтереси.

Зелена влада намагається перетворити більшість українців, найбідніших і затурканих, у таке бидло, яке крім рабства у чужинців нічого іншого не захоче і мрією якого мають стати  подачки з панського(олігархічного) столу, а національні інтереси і власна європейська держава їм буде по цимбалах. Для цього потрібно зганьбити і послабити українську національну еліту і її лідерів, відчужити її від найменш свідомої частини українства, щоб та навічно відреклася від української національної ідеї.

За століття боротьби з хижим ординським сусідом українці ставали справжніми пасіонаріями, незламними борцями за волю і свою державність. У прямому герці московіти нас ніколи не перемагали, а волю ми завжди втрачали через внутрішні чвари, міжусобицю, зраду і байдужість. А тому запорукою нашої перемоги у майбутньому має стати міцна національна єдність, синівська жертовність, переконання, що це остання битва за європейську, демократичну і процвітаючу українську Україну! Ми переможемо! Слава Україні!!!”, – пише професор.

Коментарі

Позначки: