На Сихові «супермен» сварить підлітків за відсутність масок (ФОТО)

Новини 30 Квітня, 2020 2 467

Фото: Сихів Медіа

У Львові чоловік у костюмі супергероя провів роз’яснювальну роботу з підлітками, які перебували на вулиці без масок.

Як пише «Четверта студія», про чергову «акцію добрих справ «сихівмена», повідомляється на сторінці спільноти «Сихів Медіа».

«Активна підписниця вислала нам фото з підписом такого змісту: «Побачила як СихівМен сварить підлітків за відсутність масок та порушення норм карантину». Чи вдалося супергерою вплинути на відповідальність підлітків і як далі розвивалися події – невідомо….», – зазначається у дописі.

Як повідомлялося, у Сихівському районі Львова чоловік у костюмі «супергероя», якого  городяни також називають «сихівменом», вкотре здивував добрими справами. Хто цей чоловік – наразі залишається таємницею, а ось його добрі справи дають добрий приклад львів’янам.

Після того,як «супергерой» безоплатно роздавав медичні маски та мив трамваї на кінцевій зупинці, його бачили у парку, де він підгодовував білочок, а також прибирав сміття вздовж однієїз вулиць сихова.

«Здавалось чим ще «Сихівмен» може здивувати? За свідченнями наших підписників він підгодовував білочок в парку Івана Павла ІІ, а потім прибирав сміття вздовж вулиці Хоткевича. Ще один підписник написав що в нашого героя є інстаграм акаунт @sykhivman!», – повідомляє «Сихів Медіа».

Коментарі

Позначки: , , , ,