Як зливи «підмочили» чотири райони Львівщини (ФОТО)

Новини 23 Травня, 2019 45

Фото: ДСНС

 У зв’язку із значними опадами на території Львівської області відбулось підняття рівнів ґрунтових вод, поверхневого стоку та рівнів води в річках у Пустомитівському, Жидачівському, Городоцькому, Жовківському районах та в місті  Львові.

Як повідомили у ГУ ДСНС у Львівській області, протягом доби для ліквідації наслідків негоди від Головного управління ДСНС України у Львівській області було залучено 41 людини, 10 одиниць техніки та 10 мотопомп. Загалом було відкачано 853 куб.м.

В Жидачівському районі було проведені роботи з відкачування води у с. Вовчатичі де було підтоплено два господарства. У м. Жидачів рятувальники відкачали 200 куб.м з підвалу багатоповерхівки.

У Пустомитівському районі було відкачано воду з підвалів житлових будинків у м. Пустомити на вулицях Глинська та Бічна, у с. Малечковичі та у с. Скнилів на вул. Лікарська 12.

Також було відкачано воду з підтопленого будинку в м. Пустомити на вул. Дагдиловича, 23.

У Городоцькому районі рятувальники відкачали 10 куб.м води з 10-ти торговельних павільйонів на продуктовому ринку в м. Городок на вул. Івана Франка 1. У м. Комарно на вул. Городоцька, 28а було відкачано 12 куб.м води з підвалу багатоповерхівки.

У м. Львові було підтоплено підземний перехід на вул. Городоцька, 218. Рятувальники відкачали 40 куб.м води .

Загалом було відкачано 853 куб.м води.

Станом на 22 травня, затопленими залишилось 11 присадибних ділянок та 255 пасовищ.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

Коментарі

Позначки: ,