Як нардеп від Садового мріє про відставку Ганущина

Новини 28 Серпня, 2019 44
Як нардеп від Садового мріє про відставку Ганущина. Фото: відкриті джерела.

Як нардеп від Садового мріє про відставку Ганущина. Фото: відкриті джерела.

Від завтра, 29 серпня, Любомир Зубач уже не буде народним депутатом, а “Самопоміч” на парламентських виборах набрала 0,6% голосів

Народний депутат від “Самопомочі” Любомир Зубач у крайній день свого нардепства заявив про те, що усе керівництво Львівської обласної ради має подати у відставку.

Про це сьогодні, 28 серпня, повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Як йдеться у повідомленні, Зубач зазначив, що, мовляв, раніше не було порозуміння з Львівською обласною державною адміністрацією в цьому питанні, однак зараз, зі зміною керівництва, є бажання вибудовувати партнерські стосунки з містом. Водночас він зауважив, що доцільно було би й оновити керівний склад Львівської обласної ради.

«Якщо говорити про обласну раду, то дійсно склад лишився той самий. Але я сподіваюся, що здоровий глузд переможе і ніхто «палиці в колеса» вставляти не буде. Зараз в обласній раді відбуваються непрості політичні процеси: окремі депутати ставлять питання про звільнення голови обласної ради, інші — про звільнення його заступників. Мені здається, що у цій ситуацій було би дуже добрим рішенням їм разом подати у відставку. А далі почати з чистого аркуша: по-новому обрати голову і заступників, повернутись до питання керівництва комісій. Впевнений, це було б чудовим початком для подальшої продуктивної роботи на благо області і її громад”, – прокоментував Любомир Зубач.

Коментарі

Позначки: ,