Україна та Саудівська Аравія спростять візовий режим, – Порошенко

Новини 01 Листопада, 2017 140

Зустріч Петра Порошенка з Королем Саудівської Аравії. Фото - Фейсбук Президента

Це підтвердив у Twitter міністр закордонних справ України Павло Клімкін.

Україна та Саудівська Аравія домовилися про спрощення візового режиму та процедури хаджу (паломництва) до святих міст ісламу в Королівстві Саудівська Аравія. Про це заявив Президент України Петро Порошенко у своєму коментарі, розміщеному на сторінці у Facebook.

Президент також вказав на релігійні обміни та можливість для мусульман-українців (а в Україні проживає до 2 млн мусульман) здійснити хадж до Саудівської Аравії. “Ми домовилися про те, що ми зробимо максимально спрощення процедури хаджу. І я не виключаю, що і з українського боку ми зробимо декілька ініціатив, які допоможуть захистити права українців-мусульман”, – зазначив Порошенко.

Міністерство закордонних справ України домовилося про спрощення візового режиму із Саудівською Аравією, підтвердив у Twitter міністр закордонних справ України Павло Клімкін.

Нагадаємо, Президент України Петро Порошенко та Король Саудівської Аравії Салман бін Абдулазіз Аль Сауд під час зустрічі домовилися активізувати двосторонню співпрацю в політичній, торговельно-економічній, військово-технічній, енергетичній та інвестиційній сферах.

Коментарі

Позначки: , ,