Україна ще сміливіше продовжуватиме реформи, аби стати сильною – Порошенко

Новини 08 Січня, 2019 46

Фото: "Укрінформ"

У 2019 році Україна продовжить рухатися шляхом реформ, які наближають нашу країну до Європи і віддаляють від Москви.

Про це написав на своїй сторінці у Facebook Президент Петро Порошенко.

Скриншот/Facebook

 

 

 

#РікЗмін2018

2018 рік був надзвичайно плідний на реформи і показав наскільки рішуче Україна рухається вперед. Припинення дії Договору про дружбу з Росією, вихід з СНД, закріплення курсу на вступ до ЄС та НАТО в Конституції України, затвердження вітання «Слава Україні! Героям Слава!» як офіційного вітання у Збройних Силах, ухвалення Закону про реінтеграцію Донбасу, прийняття Закону «Про національну безпеку України» – все це частина нашої державницької стратегії, яка наближує нас до Європи. І крилата фраза українського письменника Миколи Хвильового: «Геть від Москви! Дайош Європу!» – влучно описує цю стратегію. Тож ми не зупинятимемось на досягнутому і ще сміливіше будемо продовжувати реформи, щоб Україна стала сильною, успішною європейською країною. #РікЗмін2018

Опубліковано Петром Порошенком Вівторок, 8 січня 2019 р.

“2018 рік був надзвичайно плідний на реформи і показав, наскільки рішуче Україна рухається вперед. Припинення дії Договору про дружбу з Росією, вихід з СНД, закріплення курсу на вступ до ЄС та НАТО в Конституції України, затвердження вітання «Слава Україні! Героям Слава!» як офіційного вітання у Збройних Силах, ухвалення Закону про реінтеграцію Донбасу, прийняття Закону «Про національну безпеку України» – все це частина нашої державницької стратегії, яка наближає нас до Європи. І крилата фраза українського письменника Миколи Хвильового: «Геть від Москви! Дайош Європу!» – влучно описує цю стратегію”, – зазначив Глава держави.

Він додав, що ми не зупинятимемось на досягнутому і ще сміливіше продовжуватимемо реформи, щоб Україна стала сильною, успішною європейською країною.

2018-й рік став для України надзвичайно важливим та насичений подіями

2018-й рік став для України надзвичайно важливим та насичений подіями. Зокрема, була створена Єдина Помісна Православна Церква України, ми продовжили зміцнювати нашу армію та зміцнювати міжнародну підтримку України, гасло «Слава Україні!» стало офіційним привітанням наших військових. Але, найголовніше, – ми вистояли та стали сильнішими, незважаючи на підступні плани та дії країни-агресора. Гордий, що разом з вами став учасником цих історичних подій.

Опубліковано Петром Порошенком Неділя, 30 грудня 2018 р.

 

Коментарі

Позначки: