У центрі Львова невідомий з пневматики відкрив стрілянину по дітях

Новини 11 Березня, 2019 44

Ілюстрація: Pikabu

У центрі Львова 10 березня невідомий стріляв по юних вуличних музикантах.

Як повідомила на сторінці ГО «Варта-1» Tanya Danylchenko, жертвою стрільця став один з хлопців, який грав на барабані.

Скриншот/Facebook

«Хочу попередити усіх львів‘ян та гостей міста. О восьмій вечора невідомий стріляв у мого сина та його друзів, які грали на площі Данила Галицького. Поранено барабанщика групи. На щастя, рана не загрожує життю хлопця – кровотечу вдалось зупинити, куля влучила в м’язи шиї, не зачепивши життєво-важливих органів.

Мені навіть страшно подумати, що могло б статися, попади цей покидьок в око чи в сонну артерію. В цей час на площі було багато людей, в тому числі і з дітьми. Ми усі зараз перебуваємо в шоці… Вважаю, що стрілянина у центрі міста не має залишатись безкарною», – йдеться у дописі.

Фото: Tanya Danylchenko

Як повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, правоохоронці перевіряють інформацію про поранення вуличного музиканта на площі Данила Галицького у Львові.

«10 березня в одній з соціальних мереж було оприлюднено інформацію про поранення молодого хлопця, вуличного музиканта, пострілом з пневматичної зброї. Як йшлось у повідомленні, подія сталась на площі Данила Галицького у Львові – куля влучила потерпілому у шию. За фактами, викладеними у повідомленні, поліцейські проводять перевірку. Усіх, хто володіє інформацією про обставини події або осіб, причетних до поранення хлопця, просимо зголоситись у Галицький відділ поліції або на оперативну лінію 102», – зазначається у повідомленні Нацполіції області.

Коментарі

Позначки: ,