У мережі з’явилися залаштункові подробиці про партію “Слуга народу”

Новини 03 Грудня, 2017 100

“Тут є все: і олігархи, і офшори, і кримнаш, і зеленськийпрезидент”, – пише один з користувачів

2 грудня з’явилася інформація про реєстрацію в Україні “95 кварталом” нової політичної партії “Слуга народу”, про творців якої в інтернеті вже були оприлюднені неприємні деталі. Про це пише “Апостроф” з посиланням на Facebook користувача Сергія Олійника.

 

“Дуже цікаво, що керівником “нової” партії слуг народу є Баканов Іван Геннадійович, на ім’я якого зареєстровані ще дві компанії – Товариство з обмеженою відповідальністю “Студія квартал-95” і Товариство з обмеженою відповідальність “Квартал 95”, – написав він.

Також, за словами Сергія Олійника, всі ці компанії пов’язані з кіпрськими офшорами, а також зі сім’єю російського телеведучого і організатора передачі “КВН” Алєксандра Маслякова.

Поза тим, згідно з системою YouControl, раніше “Політична Партія “Слуга народу” називалася “Політична Партія Рішучих Змін”.

Користувачі мережі зауважують, що “обидва Маслякови” перебувають у “чистилищі” “Миротворця” і знущаються над тими, хто підтримав телеведучого Володимира Зеленського у справі “Сватів”. “Тут є все: і олігархи, і офшори, і кримнаш, і зеленськийпрезидент”, – пише один з користувачів.

Коментарі

Позначки: ,