У Львові патрульні затримали юнака, який порушив ПДР та мав при собі наркотики

Новини 19 Грудня, 2017 35

У Львові патрульні затримали 19-річного юнака, який порушив правила дорожнього руху та мав при собі наркотики

«Сьогодні вночі, піший екіпаж патрульної поліції здійснював патрулювання на проспекті Шевченка та виявив транспортний засіб Nissan, водій якого порушив правила дорожнього руху, а саме не увімкнув покажчик повороту, при зміні напрямку руху. Патрульні зупинили автомобіль та підійшли до водія. Чоловік поводився розгублено та почав передавати пасажирам паперовий згорток, ті в свою чергу вийшли з салону та викинули його на землю. Це була складена десятигривнева купюра в якій була речовина зеленого кольору», – йдеться у повідомленні патрульних.

Також у патрульній розповідають, що пасажири почали виправдовуватися, що це не їх згорток. На місце події викликали слідчо-оперативну групу Галицького відділу поліції.

«Під час спілкування з водієм, інспектори побачили у водія ознаки сп’яніння та запропонували пройти перевірку. Чоловік відмовився в присутності свідків. Згодом, на місці працювала слідчо-оперативна група, яка вилучила речовину невідомого походження та передала на експертизу. На 19-річного водія склали протокол за керування транспортним засобом в стані сп’яніння та постанову за порушення правил дорожнього руху. Справу передали слідчим», – додали патрульні.

Коментарі

Позначки: , ,