У Львові ліцеїсти зробили інсталяцію про подвиг “кіборгів” (ФОТО)

Новини 14 Листопада, 2018 108

Фото: Львівська обласна рада

Відтворили в інсталяції битву за Донецький аеропорт

Учні Львівського художнього ліцею при Національній академії мистецтв передали музею Національної академії сухопутних військ мистецьку інсталяцію під назвою «Битва за Донецький аеропорт».

Як повідомляє прес-служба Львівської обласної ради, робота від задуму до втілення тривала близько двох місяців, а створила її ініціативна групи дітей на чолі з психологом ліцею Світланою Булка.

У своєму витворі учні відтворили реальний бій в так званому «жовтому терміналі», при цьому вони намагались не упустити найменших деталей, як в екіпіровці наших військ, так і російсько-терористичних угрупувань. Також юні митці точно відтворили й сам зал аеропорту: на стінах висять зірвані вибухами гранат і мін вказівники, і навіть можна побачити розстріляний під час штурму телевізор.

Фото: Львівська обласна рада

За словами дітей, їхня творча група намагались як найточніше відтворити всі моменти бою, а допомагали їм у цьому реальні учасники тих подій – курсанти Національної академії сухопутних військ Роман Гребенюк та Артем Ломов. Саме за спогадами «кіборгів», їхніми особистими світлинами та відео школярі й відтворили реальні події.

Учнівська робота поповнить собою музей слави Національної академії сухопутних військ.

Коментарі

Позначки: , ,