У Карпатах випав сніг, рятувальники евакуювали дитячий табір

Новини 23 Червня, 2018 332

Фото: ДСНС у Закарпатській області

Через різке пониження температури в Рахівському районі Закарпатської області на високогір’ї випав сніг.

Про це голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль повідомив на своєму сайті.

Він зазначив, що поблизу гори Близниця на гірськолижному курорті Драгобрат шар снігу досяг кілька сантиметрів завтовшки.

«Через різке пониження температури в ніч на суботу 23 червня, в Рахівському районі Закарпаття на високогір’ї випав сніг. Поблизу гори Близниця на гірськолижному курорті Драгобрат шар снігу досяг кілька сантиметрів завтовшки. У цій місцевості виявився дитячий наметовий табір, у якому відпочивають 27 дітей. На місце виїхали рятувальники з теплими ковдрами і гарячим чаєм, у найближчі години діти будуть доставлені в низинні населені пункти району. Температура повітря на високогір’ї вранці становить близько 1 градуса тепла», – повідомив губернатор Закарпаття.

Фото: сайт Геннадія Москаля

Як йдеться у повідомленні управління ДСНС у Закарпатській області, розміщеному у Facebook, о 05.55, до рятувальників надійшла інформація про те, що через похолодання та мокрий сніг на високогір’ї потребує допомоги група туристів у складі 35 осіб (з них 27 дітей). Туристи перебували на горі Близниця у Рахівському районі.

Для надання допомоги туристам було залучено 2 пошуково-рятувальні групи у складі 8 осіб та 3 одиниць техніки. Стан здоров’я туристів задовільний, медичної допомоги вони не потребували.

Фото: ДСНС у Закарпатській області

Коментарі

Позначки: , ,