У горах Львівщини майбутній полісмен покалічив брата і позбавив життя його дівчину

Новини 01 Травня, 2019 396

Ілюстрація: Education.ua

У гірському, Сколівському районі на Львівщині,  курсант Львівського інституту внутрішніх справ скоїв ДТП внаслідок якої загинула 17-річна дівчина, її 20-річний супутник у важкому стані з місця ДТП був доставлений до лікарні.

Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Львові, з’ясовують обставини аварії за участі курсанта Львівського державного інституту внутрішніх справ.

Як повідомили у прес-службі ДБР, ДТП сталася на автодорозі у Сколівському районі Львівської області.

Слідчі встановили, що курсант, керуючи приватним автомобілем, не впорався із керуванням та в`їхав у припаркований обабіч дороги автомобіль. Після цього його автомобіль відкинуло на зустрічну смугу руху, де в цей час перебували 19-річний юнак і 17-річна дівчина. Юнака було доставлено в реанімаційне відділення лікарні у стані коми, а дівчина загинула на місці ДТП.

Сам водій був доставлений в хірургічне відділення лікарні для проведення операції.

За попереднім висновком лікарів, курсант був тверезий.

«Наразі лікарі забороняють слідчим спілкуватися з ним. Щойно стан водія покращиться, слідчі ДБР проведуть з ним усі необхідні процесуальні та слідчі дії», – йдеться у повідомленні.

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого) КК України.

Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Як повідомила на своїй сторінці у Facebook журналіст Євгенія Полікарпова, 19-ти річний курсант університету внутрішніх справ Артем зараз у лікарні. Він покалічив свого троюрідного брата та вбив його дівчину. Друзі Артема кажуть: хлопець дуже важко переживає те, що накоїв.
Трагедія сталася у селі Корчин Сколівського району. 16-тирічна Діана, 18-річний Василь та Артем – друзі не «розлий вода». Вони приїхали відпочити до родичів на Великдень. Саме з цього моменту й почався фатальний ланцюг.
“Те, що мені вдалося з’ясувати, наразі не має 100% підтверджень, але селяни розповіли сумну історію. Того вечора Артем посварився із своєю дівчиною та вирішив зняти нервове напруження швидкою їздою на батьківському позашляховику. Але їздити практично ще не навчився. В цей час Василь завзято обіймався із своєю подругою біля паркану та не почув, як наближається машина брата. Водій також їх не побачив, бо в цей момент звернув увагу на невеличку яму на дорозі, яку вирішив оминути. Саме через це, скоріш за все машину почало крутити по дорозі. Зрозуміло, що впоратись із автомобілем, який несеться із швидкістю 120 важко, навіть бувалому водію, а новачку й погоді. Саме в цей момент Артем й врізався у паркан, де стояли його кращі друзі, більше того – троюрідний брат. 16-тирічна Діана – єдина дочка в сім’ї – загинула на місці. Василь зараз в реанімації”, – йдеться у дописі. 

Скриншот/Facebook

Фото: ФБ/Євгенія Полікарпова

Як повідомлялося, у Сколівському районі  20-річний водій легковика скоїв  зіткнення з припаркованим автомобілем, який у свою чергу, від удару виїхав на зустрічну смугу і смертельно травмував 17-річну дівчину-пішохода. Ще один 19-річний  пішохід – у важкому стані в лікарні.

Дорожньо-транспортна пригода  сталася 29 квітня, о 22:02, в селі Корчин Сколівського району.

 

Коментарі

Позначки: , ,