Тривожна новина: Порошенко прокоментував відставку Курта Волкера

Новини 28 Вересня, 2019 125

Фото: "Укрінформ"

Його внесок у зміцнення нашого стратегічного партнерства зі США важко переоцінити, – Порошенко

Тривожна новина з Вашингтона – у відставку подав Курт Волкер, спеціальний представник США по Україні. Його внесок у зміцнення нашого стратегічного партнерства зі США важко переоцінити. Як важко переоцінити і його твердість та стратегічне бачення протидії російській агресії.

Про це повідомив на своїй сторінці у ФБ  п’ятий президент України, очільник партії “Європейська Солідарність” Петро Порошенко.

«З Куртом нам всім в Україні почувалося впевненіше – і за мирне врегулювання, і за прогрес на шляху реформ, і за роль США. Ти встановив високий стандарт довіри і ефективної взаємодії з українською владою, який не просто буде перевершити будь-якому наступнику. Щиро тобі вдячний, Курте, за роки плідної взаємодії та віру в Україну!», – зазначив Петро Порошенко.

Архівне фото/“Гордон”

Як повідомляє «Укрінформ» «спецпредставник США в переговорах по Україні Курт Волкер, який є послідовним прихильником продовження підтримки України з боку Вашингтона та активним учасником переговорів з представниками країн “Нормандської четвірки”, подав у відставку. Про це повідомив у п’ятницю із посиланням на три джерела американський центральний телеканал CNN».

 

Коментарі

Позначки: , ,