То є Львів: на маршрутки пропонують встановити спецсигнали (ВІДЕО)

Новини 20 Листопада, 2019 760

Фото: ФБ/"Гаряча лінія міста Львова"

Великогабаритні автобуси маршрутних таксі їздять у місті узбіччями доріг, що може призвести до ДТП

У Львові  городяни повідомили на «Гарячу лінію міста Львова» про те, що водії маршруток їздять узбіччями, що становить небезпеку для пасажирів, оскільки це може призвести до ДТП.

Як пише «Четверта студія», про це  сьогодні, 20 листопада, написав у зверненні на «Гарячу лінію міста Львова» Олексій Вальков, який розмістив фото та відео, як громадський транспорт рухається узбіччям автомобільної дороги на вул. Стрийська у Львові.

Скриншот ФБ

«Шановне АТП-1. Постійна їзда по узбіччю. Вул. Стрийська. У ваших водіїв якісь спеціальні права? Безстрашні? Так це до першої ДТП. Може вчепіть їм спецсигнали, хай їздять на здоров’я…», – зазначається у зверненні Олексія Валькова на «Гарячу лінію міста Львова».

Опубліковано Олексієм Вальковим Вівторок, 19 листопада 2019 р.

Фото: ФБ/”Гаряча лінія міста Львова”

 

Довідково. Узбіччя — виділений конструктивно або суцільною лінією дорожньої розмітки елемент автомобільної дороги, який прилягає безпосередньо до зовнішнього краю проїзної частини, розташований з нею на одному рівні та не призначений для руху транспортних засобів, крім випадків передбачених правилами дорожнього руху.

Коментарі

Позначки: ,