Синютка: Михайло Задорожний «людина для Дрогобиччини»

Новини 17 Липня, 2019 882

Фото: "Медіа Дрогобиччина"

Кажу: “Михайле, не починай”.

А він мені: “Ні, ну ти віриш в Бога?”

“Вірю”, – кажу.

“От якщо віриш – треба помогти. В селі Грушів тридцять років тому Матінка Божа явилася. Люди на прощу підуть. Але не дійдуть туди! Треба дорогу!” – каже

Так з’явилася дорога  Дрогобич-Грушів-Новошичі.

***

Про цей епізод розповів Олег Синютка – до недавнього часу  голова Львівської обласної державної адміністрації .

“Якщо подивитися на мене – то половина моєї сивини через того чоловіка. Бо такого в’їдливого депутата обласної ради я ще в житті не бачив.

Ми мусимо мати в себе в хаті людину, до якої прийдемо рано чи ввечері, з бідою чи радістю. Яка не буде ховатися ні в парламенті, ні за кордоном. Я точно знаю таку людину для Дрогобиччини. Я вас дуже прошу за Михайла Задорожного”, – каже Олег Синютка.

Додамо, що за останні три роки у розвиток дорожнього господарства  регіону залучено понад пів мільярда гривень бюджетних коштів. Капітально відремонтовано або розпочато ремонт таких автомагістралей, як Дрогобич – Волоща, Новошичі – Ріпчиці, Дрогобич – Меденичі, Дрогобич – Самбір, Дрогобич – Борислав, Опака – Підбуж. Проведено поточний ремонт низки доріг загального користування та комунальних, у тому числі окремих автошляхів у Дрогобичі, Стебнику, Трускавці й Бориславі. Це більше, ніж за попередніх 25 років разом взятих.

Михайло Задорожний йде в парламент по 121 виборчому окрузі (Дрогобич, Борислав, Трускавець, Стебник, Східниця, Дрогобицький район).

Довідка про кандидата

Задорожний Михайло Леонович – голова правління Дрогобицької райспоживспілки, двічі – депутат Дрогобицької районної ради (1998-2006 рр), тричі – депутат Львівської обласної ради (з 2006 року і донині)

Народився 15 листопада 1966 року в селі Мала Білина Самбірського району Львівської області.

Безпартійний, проживає в місті Дрогобич Львівської області, судимість відсутня, суб’єкт висування – Політична партія “Європейська Солідарність”.

“Медіа Дрогобиччина”

Коментарі

Позначки: , , ,