“Рюкзаки Авакова”: НАБУ та САП прийшли з обшуками до поліцейських

Новини 01 Листопада, 2017 99

фото - Укрінформ

Обшуки проводять в Києві та Київській області.

Детективи НАБУ та прокурори САП проводять обшуки за місцем реєстрації та проживання ряду службових осіб Національної поліції в межах розслідування так званої “справи рюкзаків”.  Про це повідомляється на сторінці НАБУ у Facebook.

“У відповідь на запити ЗМІ інформуємо, що детективи НАБУ та прокурори САП проводять слідчі дії (обшуки) за місцем реєстрації та проживання низки службових осіб Національної поліції в рамках розслідування так званої “справи рюкзаків”. Йдеться про осіб, які за посадою контролюють процеси матеріально-технічного забезпечення та логістики структурних підрозділів Міністерства внутрішніх справ України”, – йдеться у повідомленні.

Обшуки здійснюються в Києві та Київській області.

“Ці, а також інші розшукові слідчі дії, проводяться з метою з’ясування обставин, викритих раніше детективами НАБУ в ході розслідування і пов’язаних із підробкою складських документів щодо поставлених рюкзаків. Зокрема, низка з них була перероблена “зворотньою датою”, акти прийому здійснювались без фактичної поставки товару, який доставляли згодом тощо. Викриті факти долучені до матеріалів слідства”, – повідомили в НАБУ.

Як повідомлялося, 31 жовтня НАБУ затримало сина міністра внутрішніх справ Арсена Авакова – Олександра, екс-заступника міністра внутрішніх справ Сергія Чеботаря та ще одну особу в рамках розслідування справи про розтрату 14 млн грн під час закупівлі рюкзаків для Нацгвардії.

Коментарі

Позначки: , , ,