Радуцький уже ніколи не відмиється від «х*я у ж*пу», – Ляшко

Новини 30 Серпня, 2019 204
Михайло Радуцький

Михайло Радуцький

Олег Ляшко прокоментував перший день роботи новообраної Верховної Ради України

Олег Ляшко прокоментував перший день роботи новообраної Верховної Ради України, зокрема, наголосивши, що «після того, як новий ліберально-грабіжницько-сировинний уряд внесе написаний у МВФ бюджет із копійчаними зарплатами і пенсіями, космічними платіжками і кастрованими субсидіями, дерибаном землі і соціальних гарантій, це стадо новообраних баранів у Раді через кілька місяців тікатиме від вдячних громадян по підземних переходах».

Він також зазначив, що  є «фантастикою» зняття депутатської недоторканості.

«Прокинувся, читаю зранку фантастичні заголовками: депутати зняли з себе недоторканість! Я ледь з ліжка не впав: коли ж вони, бідолашні, встигли так над собою познущатися?! Починаю розбиратися і, як і знав, брешуть, як дихають. Пояснюю:

  1. За останні 20 років депутати як мінімум разів п‘ять голосували за зняття з себе недоторканості. За направлення на висновок до Конституційного суду чи першому читанні – як правило, за 300 голосів. Особливо активно «за» голосують олігархічні групи і корупціонери. Гучно аплодують і радіють, підскакують до стелі, як учора, від того, що знову розвели українців, як лохів. А коли доходить до голосування вцілому – 300 голосів ніколи немає!
  2. Порушення процедури голосування за внесення змін до Конституції – пряма дорога до визнання його неконституційним. Рано чи пізно, але обов‘язково! Вчора зелені нахрапом голосували, щоб їх Зеленський міг впарити українцям чергову свою вигадану «перемогу». А після того, як зелена пошесть зійде, Конституційний суд скасує цей закон через порушення процедури його прийняття і недоторканість депутатам повернуть. Так вже було не один раз і ще буде багато, зелені для цього дають усі підстави: голосувати за закони, не бачивши їх в очі і не читаючи – це не лише знову дивувати увесь світ своєю «особливістю», а найперше – чудовий подарунок усім корупціонерам, які йдуть і далі йтимуть до Ради виключно за бронею недоторканості.

Повірте мені на слово: після того, як новий ліберально-грабіжницько-сировинний уряд внесе написаний у МВФ бюджет із копійчаними зарплатами і пенсіями, космічними платіжками і кастрованими субсидіями, дерибаном землі і соціальних гарантій, це стадо новообраних баранів у Раді через кілька місяців тікатиме від вдячних громадян по підземних переходах, як тікали порошенківці. І на ходу зриватимуть свої зелені значки, щоб, не доведи Господи, їх не ідентифікували як членів злочинної влади. Новообраних слуг також хочу по-дружньому попередити: підземні переходи дуже вузькі, тому Юзіка тримайте тільки позаду, бо якщо заблокує тунель – ніхто з вас не врятується, помрете від задухи газами. Може колись за могорич розкажу про особливо таємний тунель, про який знають одиниці, по ньому тікатимуть Зеленський і Разумков. Стефанчук туди не влізе, бо тунель зовсім маленький і низенький.

Працюйте, хлопці, працюйте, ви ще навіть не здогадуєтеся в який чортячий казан ви потрапили!

P.S. Особливо шкода мені Михайла Радуцького, у «Борисі» був непоганий керівник, а вчора у перший же день по крупному зашкварився. І від свого «х*я в ж*пу» вже не відмиється ніколи. Щиро шкода Михайла, але це політика, зелені дітки», – йдеться у дописі Олега Ляшка.

Як повідомлялося, не встигла нова Рада запрацювати, а новообраний зе-депутат та засновник клініки “Борис” Михайло Радуцький уже відзначився.

До об’єктива фотографа Цензор.НЕТ потрапила не дуже цензурна переписка про кандидатів на пост голови Міністерства охорони здоров’я.

“Моя людина Зоряна Черненко” – написав Радуцький.

“А то всі п*здять, що Супрун”, – отримав він у відповідь.

“Х*й їм у дупу!!!” – відреагував Радуцький.

Коментарі

Позначки: , , ,